نماد ایاس

ایاسEOS

#کوین

قیمت ایاس Eos.io

2.27%
1.1229 $
تومان
$1.0581
$1.138
بالاترین قیمت ایاس امروز1.138 $
پایین‌ترین قیمت ایاس امروز1.0581 $
حجم معاملات14,697,140 $
حجم معاملات ارز16,216,449
توضیحات بیشتر

خرید ارز ایاس EOS به همراه قیمت لحظه‌ای ایاس ، نمودار و تحلیل

خرید ایاس EOS در صرافی تاپ کنز، با احراز هویت فوری و با کمترین کارمزد میتوانید ارز دیجیتال ایاس خرید و فروش کنید.

ارز دیجیتال ایاس EOS چیست؟

ارز ایاس یکی از نمونه­های موفق در دنیای رمزارزها است. رشد ارزهای دیجیتال در چند سال گذشته بدون شک شگفت‌انگیز بوده است؛ پس با توجه به فراوانی و محبوبیت رمزارزها در دنیای امروز، قطعا داشتن آگاهی و اطلاعات درباره آن­ها، از اهمیت برخوردار است. از آن‌جایی که هر ارزی رفتار مخصوص به خود را دارد، شما به­عنوان یک سرمایه­گذار یا معامله­گر در بازار رمزارزها، لازم است تا از رفتار و نحوه عملکرد هر کدام آگاهی داشته باشید. EOS که مخفف عبارت Electro-optical System است، تنها یکی از این رمزارزها است.

در این مقاله سعی داریم به تعریف و بررسی ویژگی­های ارز ایاس بپردازیم و تا حد امکان شما را با این ارز موفق آشنا کنیم.  

ارز ایاس چیست؟

EOS یک پلتفرم منبع باز است که به توسعه­دهندگان اجازه می­دهد تا برنامه­های غیرمتمرکز (dApps) بسازند. زیرساخت قوی این پلتفرم به کاربران اجازه میزبانی، توسعه و اجرای برنامه­های کاربردی را می­دهد. ارز EOS مبتنی‌بر بلاک­چین EOS.IO و چیزی تقریبا شبیه به اتریوم است. البته به ­دلیل سرعت بالا و حذف هزینه کارمزد، ایاس یک رقیب سرسخت برای اتریوم محسوب می­شود؛ طوری‌که لقب قاتل اتریوم را به آن داده­اند. همان‌طورکه می­دانید اتریوم برای انجام برنامه­های غیرمتمرکز استفاده می­شد؛ اما به دلیل سرعت پایین انجام تراکنش­ها و کارمزد بالا، امکان مقیاس­پذیری اتریوم وجود نداشت. در نتیجه برندن بلومر (Brendan Blumer) و دنیل لریمر (Daniel Larimer) شرکت block.one را تاسیس کردند. این شرکت توانست تحولی در فناوری بلاک­چین به وجود آورد و شبکه مقیاس­پذیر EOS و در نهایت، ارز EOS را ارائه کند.

ارز eos  

مزایا و ویژگی­های ارز ایاس

همان‌طورکه گفتیم ارز EOS دارای ویژگی­هایی مثل مقیاس­پذیری (سرعت بالای تراکنش) و کارمزد پایین است. این ارز مزایای دیگری هم دارد که در ادامه آن­ها را به‌طور کامل بررسی می­کنیم. پس اگر قصد خرید ارز ایاس را دارید، بهتر است با مزایای آن آشنا شوید.  

·      مقیاس­پذیری

تعداد تراکنش‌های انجام‌شده در هر ثانیه یا همان مقیاس‌پذیری، موضوع بسیار مهمی برای اکثر پلتفرم‌های بلاک­چین است. EOS ادعا می­کند که به دلیل مکانیزم توافق اثبات سهام خود (DPOS)، ظرفیت تسهیل میلیون­ها تراکنش در ثانیه را دارد.  

·      انعطاف­پذیری

در سال 2016، اتریوم به دلیل آسیب­پذیری و هک مورد سواستفاده قرار گرفت. این اتفاق منجر شد تا تقریبا یک­سوم وجوهی که توسط سازمان مستقل غیرمتمرکز (DAO) نگه‌داری می­شد، حذف شوند. به علت این‌که ایاس از DPOS استفاده می‌کند، در صورت خرابی برنامه، سیستم اصلی با مشکلی مواجه نمی­شود.  

·      سیستم ­عامل غیرمتمرکز

EOS به عنوان یک سیستم ­عامل غیرمتمرکز عمل می­کند و این به EOS کمک می‌کند تا طیف گسترده­ای از گزینه­های کاربرپسند و تجاری­پسند را به کاربران خود ارائه دهد. درحالی‌که، اتریوم به عنوان یک ابررایانه غیرمتمرکز عمل می­کند که چندان همه­کاره نیست.  

·      قابلیت ارتقا

EOS به کاربران خود اجازه می دهد تا منطق برنامه را تغییر و یک سری ویژگی­ها را عوض یا به برنامه اضافه کنند. علاوه‌بر این، توسعه­دهندگان به‌جای این‌که به­طور دائم به یک باگ متصل باشند، می­توانند برنامه­های خود را تمدید کنند. بنابراین، تمام برنامه‌های غیرمتمرکزی که روی پلتفرم EOS راه­اندازی شده­اند، قابلیت ارتقا دارند.  

·      مصرف انرژی کمتر

به دلیل استفاده از DPOS، پلتفرم­های EOS برای اجرا به انرژی زیادی نیاز ندارند. در نتیجه می­توان گفت ایاس از نظر انرژی نسبتا کارآمدتر است.  

·      مقیاس­پذیری افقی

مقیاس­پذیری عمودی با افزایش پتانسیل پردازش، نرخ تراکنش­ها یا همان مقیاس‌پذیری را افزایش می­دهد. این درحالی است که مقیاس­پذیری افقی، با تشکیل ظرفیت برای افزایش تعداد سیستم­ها و رایانه­های بیشتر، امکان افزایش نرخ تراکنش را فراهم می­کند.  

·      پردازش چند وظیفه­ای

از طریق قابلیت همکاری یعنی همان توانایی استفاده و تبادل اطلاعات از طریق سیستم­های کامپیوتری، مقیاس­پذیری افقی و ارتباطات غیرهم­زمان، EOS امکان پردازش موازی قراردادهای هوشمند را فراهم می­کند.  

معایب ارز ایاس

طبیعی است که ارز EOS هم مثل همه­ی رمزارزهای دیگر دارای معایبی باشد؛ بنابراین برای خرید ارز ایاس لازم است که معایب آن را هم بدانید تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید. اول اینکه، سیستم حاکمیت ارز ایاس به گونه­ای است که امکان وجود 21 تولیدکننده بلاک در هر زمان وجود دارد و کل شبکه به این سهام­داران بستگی دارد. دوم اینکه، ارز EOS رقیب قدرت‌مندی مثل اتریوم دارد؛ بنابراین برای رسیدن به موفقیت باید تلاش زیادی برای توسعه خود انجام دهد.  

نحوه­ عملکرد ارز ایاس

هدف EOS ساخت یک بلاک­چین غیرمتمرکز است که می­تواند تراکنش­ها را فوق‌سریع و رایگان پردازش و همچنین از قراردادهای هوشمند پشتیبانی کند. در برخی موارد، EOS شبیه اتریوم است؛ هر دوی آن­ها قادر به میزبانی برنامه­های غیرمتمرکزی هستند که با استفاده از قراردادهای هوشمند ساخته شده­اند. با این تفاوت که EOS برای پردازش هزاران تراکنش در ثانیه ساخته شده است، درحالی‌که اتریوم قادر به انجام این تعداد تراکنش نیست. با‌این‌حال قیمت ارز ایاس به­طور دائم به اتریوم مرتبط است.  

عوامل تاثیرگذار بر قیمت ارز ایاس

قیمت ارزهای دیجیتال همیشه در معرض تغییرات روزانه و در نوسان است. ارز EOS هم از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه برخی از عواملی که بر قیمت ارز ایاس تاثیرگذار هستند را بررسی می­کنیم.  

·      محبوبیت برنامه­های غیرمتمرکز

در طول سال­ها، تقاضای برنامه­های غیرمتمرکز یا همان dAppsها افزایش یافته است. از طرفی هم EOS پلتفرمی برای توسعه برنامه­های غیرمتمرکز است. در نتیجه با افزایش تقاضا برای این برنامه­ها، قیمت ارز ایاس هم رشد خواهد کرد.  

·      عرضه و تقاضا

زمانی‌که قصد خرید ارز ایاس را دارید، باید به میزان عرضه و تقاضای آن توجه کنید. برای مثال اگر میزان تقاضا از عرضه بیشتر باشد، قیمت ارز ایاس افزایش می­یابد. به این نکته هم باید توجه کنید که نگاه­ها نسبت به این ارز بر قیمت آن تاثیر دارد. مثلا اگر اعتماد نسبت به ارز ایاس کم یا زیاد شود، بر میزان تقاضا و در نتیجه قیمت ارز تاثیر خواهد گذاشت. بد نیست این را هم بدانید که در سال­های 2017 تا 2018 که بازار رمزارزها اوج گرفت، ارز ایاس با به‌دست‌آوردن بیش‌از 4 میلیارد دلار، رکورد زد. سپس قیمت آن به تدریج کاهش یافت و در همان سطح باقی ماند. البته بر اساس پیش­بینی سایت  DigitalCoinPrice بین سال­های 2021 تا 2025، قیمت این ارز با افزایش قابل‌توجهی روبه­رو خواهد بود که افزایش استفاده از ایاس و مقیاس­پذیری آن، عواملی هستند که بر قیمت آن در سال­های آینده تاثیر می­گذارند.  

ارز ایاس را جدی بگیرید!

در پایان باید گفت که با توجه به مقیاس­پذیری، عدم وجود کارمزد و دیگر ویژگی­های مثبت این ارز، احتمالا آینده خوبی در انتظار آن خواهد بود. البته مثل تمام رمزارزهای موجود در بازار، ایاس هم با چالش­هایی روبه­رو خواهد بود و سرمایه­گذاری در این زمینه با ریسک­هایی همراه است؛ بااین‌حال جزو ارزهای موفق به حساب می­آید. ما در این مقاله سعی کردیم به معرفی ارز ایاس بپردازیم تا به شما برای تصمیم­گیری صحیح در زمینه سرمایه­گذاری در این ارز کمک کنیم. بسیار سپاس‌گزاریم که تا پایان این مقاله همراه ما بودید. برای سرمایه­گذاری در زمینه رمزارزها، می­توانید از خدمات ارزی مجموعه تاپ­ کنز بهره‌مند شوید.