نماد ای کش

ای کشXEC

#کوین

قیمت ای کش eCash

2.88%
0.00005176 $
تومان
$0.00004964
$0.00005217
بالاترین قیمت ای کش امروز0.00005217 $
پایین‌ترین قیمت ای کش امروز0.00004964 $
حجم معاملات3,810,938,101 $
حجم معاملات ارز194,448
توضیحات بیشتر

خرید ای کش XEC به همراه قیمت لحظه‌ای، نمودار و تحلیل

خرید ای کش در صرافی تاپ کنز، به راحتی و به صورت آنلاین میتوانید ارز ای کش XEC خرید و فروش کنید.

ارز ای کش چیست؟

ارز ای کش (eCash) که با نماد XEC شناخته می‌شود، نامی است که در سال 2021، برای بیت‌کوین کش (Bitcoin Cash ABC) گذاشته شد. بیت‌کوین کش در سال 2020، از طریق فورک بیت‌کوین کش ایجاد شد و بعداز آن با عنوان پلتفرم ای کش شناخته شد. پلتفرم ای کش یک شبکه غیرمتمرکز ایمن است که امکان تایید تراکنش‌ها را با کسری از هزینه تراکنش‌های بیت‌کوین و به‌صورت تقریبا فوری فراهم می‌کند. ارز XEC یکی از اجزای پلتفرم ای کش است و نقش بسیار مهمی در این پلتفرم دارد. در کنار قابلیت‌هایی که این ارز دارد، یکی از کاربردهای آن به عنوان پول الکترونیکی است. پس اگر در دنیای دیجیتال و رمزارزها فعالیت دارید، بسیار مهم است که با این ارز آشنا شوید. به همین دلیل ما در این مقاله سعی داریم به معرفی و بررسی ارز ای کش می‌پردازیم و شما را با این رمزارز آشنا کنیم.  

ارز ای کش چیست؟

برای درک بهتر ارز eCash، بد نیست ابتدا با مفهوم فورک آشنا شوید. هنگامی‌که با استفاده از طرح بیت‌کوین، ارزهای دیجیتال نمونه‌های مختلفی از کدهای اصلی آن را می‌سازند، بهبود می‌بخشند و در واقع نمونه کاربردی‌تری را ارائه می‌دهند، فورک‌کردن رخ داده است. فورک بیت‌کوین شامل دو نوع هارد فورک (Hard Fork) و سافت فورک (Soft Fork) است. سافت فورک زمانی رخ می‌دهد که روی کدهای بیت‌کوین تغییراتی انجام می‌شود؛ اما ارز جدیدی ساخته نمی‌شود. هارد فورک به نوعی از فورک می‌گویند که در آن همه‌ی نودهای شبکه موظف‌اند با تغییرات پروتکل، خود را سازگار یا این‌که نرم‌افزار را آپدیت کنند. بعداز آن، دو زنجیره و دو رمزارز متفاوت به وجود می‌آید. به عبارتی در فرایند هارد فورک با اعمال تغییراتی در کدهای برنامه نویسی پروژه اولیه، برنامه جدیدی به وجود می‌آید. ارز ای کش نسخه تغییرنام‌یافته‌ی تجاری بیت‌کوین کش ای‌بی‌سی و فورکی از بیت‌کوین و بیت‌کوین کش است. این ارز دیجیتال ادعا می‌کند که برای استفاده به‌عنوان پول نقد الکترونیکی طراحی شده است و هدف آن رمزنگاری برای انجام معاملات خرید کالا و خدمات است. آموری سچت (Amaury Sechet) که توسعه‌دهنده بیت‌کوین کش بود، رمزارز XEC را ایجاد کرد. در واقع در سال 2017، آموری سچت اقدام به اجرای فورک و جداسازی بیت‌کوین کش از بیت‌کوین کرد. همان‌طور که گفتیم، ای کش در ابتدا بیت‌کوین کش ای‌بی‌سی نام داشت و بعداز آن به ای کش (eCash) تغییر نام یافت؛ اما در اصل همان اهداف اولیه بیت‌کوین کش ای‌بی‌سی را ادامه می‌دهد.  پس در ساده‌ترین حالت، ارز XEC را می‌توان به‌عنوان پول نقد الکترونیکی تعریف کرد. هدف از ایجاد ای کش این بود که یک سرویس پرداخت ساده، ایمن و سریع برای قراردادهای بین‌المللی و تراکنش‌ها به وجود آید. در واقع این ارز نوعی پول باثبات تعریف می‌شود که برای هر کسی قابل‌استفاده است. ای کش برای انجام امور مالی، از روش امضای کور استفاده می‌کند، به‌این‌صورت که کاربران فقط بعد از امضای معامله است که می‌توانند برداشت کنند؛ چراکه تا قبل‌از آن، کاربر قادر به مشاهده‌ی محتوای پیام نخواهد بود. ای کش به دو صورت آنلاین و آفلاین وجود دارد.  

  • ای کش آنلاین

اصطلاح ای کش در ابتدا توسط شرکتی به نام DigiCash که توسط دیوید چاوم (David Chaum) تأسیس شده بود، استفاده شد. DigiCash در سال 1998 ورشکست شد؛ اما با‌این‌حال، ایده‌ی ای کش زنده ماند تا این‌که ارز ای کش ایجاد شد. از طریق ای کش آنلاین، اطلاعات مربوط به ارز در هارد دیسک بارگیری می‌شود و تا زمانی‌که به‌صورت آنلاین به شخص یا کسب‌وکار دیگری منتقل شود در آن‌جا باقی می‌ماند. در واقع می‌توان گفت، این همان اساس ارز دیجیتال به روشی بسیار ساده است.  

  • ای کش آفلاین

ایده پشت ای کش آفلاین، ریشه در کارت‌های اعتباری (credit cards) و کارت‌های نقدی (debit cards) دارد. ای کش آفلاین مانند یک کارت نقدی عمل می‌کند. وجوه از یک هارد دیسک به یک کارت دیجیتالی رمزگذاری شده لینک می‌شود و در نهایت، این کارت جایگزین پول کاغذی می‌شود، مانند کارت نقدی.

بررسی مزایا و معایب ارز ای کش

همچون سایر رمزارزها، ارز XEC هم مزایا و معایبی دارد. از جمله مزایای این ارز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان کسب سود برای دارندگان این ارز از طریق قابلیت استیکینگ‌کردن (Staking)
  • افزایش سرعت تایید تراکنش‌ها به دلیل مقیاس‌پذیری شبکه ای کش
  • افزایش غیرمتمرکزبودن و امنیت شبکه، علاوه‌بر مقیاس‌پذیری، از طریق پروتکل آوالانچ (Avalanche)
  • امکان انتقال آسان پول از طریق پلتفرم ای کش، همچون ارسال یک ایمیل
  • حفظ حریم خصوصی یا همان امکان ارسال دارایی‌ها به‌صورت ناشناس

با توجه به این‌که درحال‌حاضر، صرافی‌های زیادی از ارز ای کش پشتیبانی نمی‌کنند، ممکن است از این نظر برای کاربران و کسانی که قصد خرید ارز ای کش را دارند، مشکلاتی به وجود آید. از طرفی هم امکان انجام معاملات شرطی روی این ارز وجود ندارد و فقط در‌حال‌حاضر، امکان معاملات اسپات برای ارز XEC فراهم است که این موضوع احتمالا خوشایند معامله‌گران حرفه‌ای نیست. پس به‌طور کل می‌توان این دو عیب را برای این ارز برشمرد. 

چه صرافی‌ها و کیف‌پول‌هایی از ارز ای کش پشتیبانی می‌کنند؟

اگر قصد خرید ارز ای کش را دارید، بهتر است چند نکته را در نظر بگیرید؛ اول این‌که قیمت ارز ای کش به‌صورت لحظه‌ای تغییر می‌کند، پس حتما قبل‌از اقدام به خرید، قیمت ارز ای کش را چک کنید. دوم این‌که باید بدانید چه کیف‌پول‌ها و صرافی‌هایی از این ارز پشتیبانی می‌کنند. ما در ادامه چند مورد از بهترین و معروف‌ترین صرافی‌ها و کیف‌پول‌ها را معرفی می‌کنیم. کیف‌پول‌هایی که از ارز ای کش پشتیبانی می‌کنند عبارتند از:

  • داو والت (Dove Wallet)

کیف‌پول داو والت، به‌صورت نرم‌افزاری و تحت وب است. کسانی‌که برای دارایی‌های خود از این کیف‌پول استفاده می‌کنند، به‌طور روزانه پاداش دریافت می‌کنند.

  • ویا والت (Via Wallet)

این کیف‌پول نرم‌افزاری برای گوشی‌های هوشمند IOS و اندروید طراحی شده است و امنیت خوبی را ارائه می‌دهد.

  • کش تب (Cashtab)

این کیف‌پول نرم‌افزاری و تحت وب، به‌طور مخصوص برای نگه‌داری ارز XEC طراحی شده است.

  • الکتروم ای‌بی‌سی (Electrum ABC)

این کیف‌پول زیرشاخه‌ای از کیف‌پول Electron Cash است و بعد‌از فورک بیت‌کوین کش ارائه شد. در نسخه دسکتاپ و با امنیت قابل ‌قبولی طراحی شده است.  برای خرید ارز ای کش می‌توانید از صرافی‌های بایننس (Binance)، کوینکس (CoinEx)، هات‌کوین گلوبال (Hotcoin Global) و هوبی گلوبال (Huobi Global) استفاده کنید. البته صرافی‌های دیگری هم هستند که می‌توانید از آن‌ها این ارز را خریداری کنید؛ اما ما سعی کردیم بهترین آن‌ها را معرفی کنیم. این نکته را هم فراموش نکنید که قبل‌از خرید ارز ای کش، به پلتفرم صرافی مورد نظر مراجعه و بررسی کنید که آیا این ارز در فهرست صرافی وجود دارد یا خیر.  

جایگاه ارز ای کش در آینده

امروزه، بیت‌کوین یا همان طلای دیجیتال، بیشتر با هدف سرمایه‌گذاری استفاده می‌شود و درواقع هدف اصلی آن یعنی همان پرداخت‌های مالی فراموش شده است. در این میان ارز XEC با برطرف‌کردن برخی نواقص بیت‌کوین می‌تواند به یک جایگزین خوب برای آن تبدیل شود. به‌عنوان مثال یکی از مشکلات بیت‌کوین مقیاس‌پذیری است که ای کش آن را برطرف کرده است و همچنان هم در حال توسعه‌یافتن است. با توجه به همه‌ی این موارد و بررسی نوسانات مربوط به قیمت ارز ای کش می‌توان تا حدودی پیش‌بینی کرد که آینده درخشانی در انتظار ای کش است. ما هم در این مقاله سعی کردیم به معرفی و بررسی ویژگی‌ها و مزایای ارز ای کش بپردازیم. امیدواریم که این مطالب در جهت آگاهی نسبت به این ارز، برای‌تان مفید واقع شود. در نهایت، پیش‌نهاد می‌کنیم که اگر قصد سرمایه‌گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال را دارید، می‌توانید از خدمات ارزی مجموعه تاپ کنز استفاده کنید.